Diss Podbev¹ek or die tryin ali ko se razvije ¹portna debata

Zbirališče odpadnega materiala (beri: neumnih tem). Vstop na lastno odgovornost.

Diss Podbev¹ek or die tryin ali ko se razvije ¹portna debata

OdgovorNapisal/-a carjevič Lazarjev » 18 mar 2008, 22:33

idijot, ki mu je uspelo napisati toliko dreka, kot ga jaz v lajfu nisem izsral aka bruce Napisal/-a:1. vem kak¹ne ma treninge ker so mi to povedali drugi tvoji ¾e biv¹i oz. tudi zdaj¹nji soigralci.
2.tebe vidm da te mal matra kok je kdo dav golov hehe.kot da se po temu meri kok je kdo talentiran in dobr. pri maroltu to ni bila moja zadol¾itev, torej dajanje golov. sem jih pa pomojem veè pripravil kukr jih bo¹ ti v parih letih. pri sivcu je res da sem bil malo ofenzivnej¹i igralec pa s5 ni bilo takih prilo¾nosti ker oba dobro veva kak¹ni in koliko je bilo igralcev v ekipi. pri tej ekipi so napadalci dali pribli¾no dva gola v enem letu tko da ni bilo prièakovati da jih bom pa jaz zdaj dav namestro njh 10. jst sm biv zato tm da sm jih na¹timu vemo pa vsi da niti tvoja hvalevredna obramba ni bila sposobna podat iz obrambe do sredine, tako da ni niè èudnega da se ni niè zgodilo. glede tehnike je pa tako. nikjer, res nikjer nisem napisu da je tehnika samo dribling. tehnika je veliko stvari. ne bom na¹tevu ker se mi nea da. lazo postav se na realna tla. wtf. da si pa ti tehnièar. pa model no ne me smejat ampk res prosm ne me smejat. ti si obramba lazo face it. zakaj nisi ¾e v tujino èe ima¹ tako veliko eksplozivnost in tako nenavadne tehniène sposobnosti. nogomet igra¹ circa 10 let in prav zdaj si v letih ko bi mogel biti rekrutiran od kakega malo bol¹ega kluba kot pa od umetnega interbloka. sprint na 20m yeah right z ¹toparco v roki. sori sam tole je bullshit. èe ti je uspel en dobr ¹print, ¹e ne pomeni da si najhitrej¹i. ne vrjamm niti sluèajno da si hitrej¹i od vseh v ekipi. dostikrat si bil lazo v ekipi ve¹ zakaj? zrd tega ker si enostavno nevpadliv in ne preperljiv in ne zaradi tvojega extra znanja nogometa.
3. o teh mojih biv¹ih trennerjih se mi ne da govort ker je itaq bv sem vse ¾e v prej¹nem postu povedu. drgaè pa da nwm zakaj nisi nkol nobenmu unmu trenerju reku da je za en kurac vredn. pr njih si bil vedno tih ko ptièka in biv enostavno lutka na katero se je vsak trener lahko obrnu in se malo ponorèeval iz njega. dobr da ne ve¹ kaj sem vse izvedel od teh trenerjev o tebi in o tvojem predragem oèetu ki se seveda ni nikoli boril za svojega sinèka. haha.
4. aja no ¹e to tako dobro vezno krilo si bil da si od 26 tekem odigral celo 5 tekem na krilnem mestu. dobr si. svaka ti èast.
6.jaz nisem( sedaj sm ¾e izven malo) nikoli uporabljal nobenih cirku¹kih driblingov ampk tehnike driblinga ki si jih ti ¹e v sanjah ne more¹ prièarati .
7pravilen tajming? kje ¾e?
8.skuliran pa si bil vedno bolj od mene to priznam. ampk ti si ti v sebi lazo. tih in delaven èlovek. si bil itaq ud ush bol skuliran.
9.nism èist nè fov¹ sam paè hoèm ti povedat, da je vse to kar so ti dali te trenerji zdaj bullshit, ker èe ni ti res veliko dali in biti to osvojil bi zdele ¾e imel sovje stanovanje nekje v ¹paniji angliji in bi si tk kruh slu¾u. tut to ni res kar si sedaj reku da nisi nnikoli igral nogometa zaradi tega da bi kdaj kaj zaslu¾il. ti si prav zrd tega igral nogomet in ne zaradi tega ker bi pri tem neverjetno u¾ival ker ti enostavno nisi mogel u¾ivati. paè ja 5 al pa 3 lige. razlika? ne ni je:)
10.seveda da do¾ivla¹ najbol¹e èase. imena interblok ¹e niste zamenjal olimpija? no ja sej boste hitr.
11. boli me kurac za tvojo jedrsko fiziko in slovnica.
12. ¹e neki da dodam. glede tega kok ste dobri sedaj etc. noben od vas ki sedaj igrate skupaj ne bo uspel:) eni bodo lahko po¹tarji drugi pa kvazi extra dobri majhni jugo podjetniki. no edin ti si si tole stvar malo bolje uredil. edini ki bo kdaj koli dober iz letnika 90 bo èe bo mali lazareviè. edini ki ima smisel za nogomet:)

1. hudo, da ti taktiko razlagajo igralci, ki je v poveèini ¹e sami dostkrat ne razumejo/razumemo, res, zdaj ve¹ vse
2. krilni igralec nima nikoli samo funkcije podajalca, ker potemtakem bi gole dajale samo ¹pice. ampak èe ti je uspelo podat eno ¾ogo za gol, svaka èast.
pri sivcu sem jaz veèino èasa igral desno krilo, se pravi na istem polo¾aju kot ti, le na nasprotni strani, lepo, da ti spomin sploh ¹e za kaj deluje.
nasploh pa nima¹ kej nabijat, ker te na je¾ici ni bilo ¾e par let, pol se pa sklicuje¹ na dogodke izpred tvojega odhoda, in se sploh ne zaveda¹, kako seje vse spremenilo. v tehniki te ubijem. in od kdaj so obrambni igralci slabi tehnièarji. za driblat niso, v ostalih stvareh pa naj ne bi zaostajal za drugimi. evo, edino, za kar sm ¹e vedno kurac, so prosti streli, ki jih nasploh nism nikol obvladal, nisem jih pa tut posebno vadil, za razliko od ostalih elementov. tuki ti priznam, da si najbr¾ bol¹i, èeprav tut sam nisi ravno bogvekaj.
"nenavadnih" tehniènih sposobnosti nimam, lepo da kot gimnazijec nisi sposoben razbrati stvari iz preprostih besedil. reku sm samo, da sem od tebe definitivno bolj¹i.
najbolj si me nasmejal pri ¹toparici :klanjam:
na tvojo ¾alost ti tut ugibanje ne gre najbolje, ker zdaj interblock premore tehnolo¹ko bolj napredne naprave od ¹toparice. tko da èlove¹ki faktor tuki nima niè vmes, èe ti je pa kej v tola¾bo, sem bil le eno stotinko hitrej¹i od zadnikarja :lupcka:
aja, omenja¹ dve nasprotujoèi si stvari. po eni strani govori¹, da smo mel itak ekipo totalno u kurcu in s tem opravièuje¹ svoje nezadevanje golov, po drugi strani pa govori¹, da sem jaz igral zaradi teh in teh razlogov. ja, èe ne bi bil priden, bi bil na klopi, in bi igral invalidi iz ¹martnega namesto mene. zard pridnosti sem jaz tok daleè ¾e pri¹el. mhm. pr bobiju pa sem odigral 5 tekem na krilni poziciji in nekaj veè ¹e na boènem polo¾aju. sam pa ve¹, da me je ostale tekme dr¾al na klopi, ker so igral sinovi njegovih kolegov ala jesen¹ek, ki niso mel pojma. zame so bobiju drugi star¹i govoril, da bi me moru dajat v igro, ti pa isto noèe¹ vedet, kak¹ne zajebancije in zgra¾anja so letel na tvojo igro oziroma poskakovanje na obmoèju 10x10m. pa skos mi neki te fotre turi¹ pod nos, dej raj poskrb za svojga, ker sam ve¹, da ni pol kurca vreden imena fotr, pa se raj ne bi spu¹èu v te stvari, ker si ¾e dost bogi.
tajming pri odkrivanju. aja, sj ti ne ve¹, kaje odkrivanje. too bad.
trenerji so bli men èis kul, kritizirat pa jih nisem mogel, ker jih nisem mogel s kom primerjat. glede na slovensko sceno so bli èis kul, ampk jer¹in je razred zase.
lepo, da ti pri 18ih ¹e vedno sanja¹ o ¹paniji in angliji, nekateri smo ¾e dost zgodi dojel, da iz slovenije ne prihajajo brazilci in italjani, in se zato nismo ¹li sekirat zard tega in posledièno zard denarja. kot èlovek, ki z mano spregovori 5 besed na dva mesca, pa definitivno ve¹, pri èem jaz u¾ivam in pri èem ne. in hvala za spodbudne besede, èe bi ti bil med nami, bi definitivno imel enako mnenje glede na¹e prihodnosti.
I wonder what would happen to him if somebody took him his foot ball and computer away for like a month?!

- he would probably think he's an ameba and try to duplicate himself and then change the shape of his duplicate into a foot ball

:klanjam:
Uporabniški avatar
carjevič Lazarjev
Moderator

Kraj: trancida

Vrni se na smetišče